Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/013-0160

Cégbemutató

Ismerje meg Ön is a Kawmet webáruházat!

A Kawmet.hu webáruházat a Miháczi Kandalló több mint 20 éves szakmai tapasztalatának kiegészítő tevékenységeként hoztuk létre.  A sokéves munka gyümölcse, hogy már  széles rálátással tudunk a piaci igényeknek és a legújabb trendeknek megfelelő kínálatot nyújtani.

Kollegáink kellő szakértelemmel igyekeznek a vevői igényeket kiszolgálni, miközben megteremtik a lehetőséget arra, hogy az értékes információk átadását követően szinte bárki könnyedén megvalósíthassa otthonában a kandallózás élményét.

Kandallócenter irodai munka Kandallócenter - Miháczi és Társa kft. céges autók Kandallócenter irodaház

A Kawmet.hu vásárlói olyan ügyfelek, akik számára fontos a sokéves szakmai tapasztalat és hozzáértés. Kínálatunkban szerepelnek öntvény és lemez kandallóbetétek, illetve kandallókályhák is. Igyekszünk biztosítani a telepítéshez szükséges információkat is, hogy a vásárló akár saját maga is könnyen beépíthesse a készülékeket (amennyiben szükséges) a neki leginkább tetsző modern, klasszikus vagy rusztikus stílusban.

BemutatóteremBemutatóterem

Referencia munkáinkReferencia munkáink

Filozófiánk

Büszkék vagyunk arra, hogy elégedett vásárlók ajánlanak minket tovább, akiknek igyekszünk a lehető legtöbb és legpontosabb információkat átadni. Beépítési dokumentumaink, segédlegeink, illetve lakberendezési inspirációink segítségével a jövőben szeretnénk minél szélesebb körben, mindenki számára elérhetővé tenni a kandallózás élményét. Ennek érdekében folyamatosan bővítjük kínálatunkat, elektromos termékeink látványát már azok is élvezhetik, akik korábban nem rendelkeztek a kandallózás élményéhez szükséges feltételekkel (kémény, családi ház).


Zöld iroda   Megalakulásunk óta fontos küldetésünk, hogy működésünk során olyan megoldásokat alkalmazzunk, melyek a környezetvédelmet szolgálják. Nemcsak a szelektív hulladékgyűjtés alkalmazásával váltunk ,,zöld céggé”, hanem kiemelt figyelmet szentelünk a kandallóépítés során keletkezett csomagolóanyagok megfelelő helyre történő újrahasznosítására is. Olyan termékeket forgalmazunk, melyek az újrafelhasználás, bio szemléletmód rendszerébe jól beilleszthetőek.

Okleveleink   Okleveleink tanúsítják, hogy számos hazai és külföldi szakmai képzésen vettünk részt. Tudásunkat azóta is fejlesztjük és folyamatosan képezzük.

AAA - pénzügyi minősítés   Tripla A (AAA) minősítési besorolást kaptunk az Építőipari Panaszmentességi Információs és Minősítő Rendszer keretei között és szabályainak megfelelően.

AAA - pénzügyi minősítés   Vállalkozásunk Magyarország pénzügyileg legstabilabb cégei között szerepel. Ilyen pénzügyi besorolással csak a cégek 9,82%-a rendelkezik.

Magyarországi Cserépkályhások, Kandallóépítők és Gyártók Országos Ipartestülete

 

Szakmai érdekképviseleti tagság: a Vas Megyei Kereskedelmi Iparkamara illetve a Magyarországi Cserépkályhások, Kandallóépítők és Gyártók Országos Ipartestületének önkéntes  tagjai is vagyunk. Vállalkozásunk tulajdonosa Miháczi Szilveszter a kézműipari tagozat vezetője, valamint a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara alelnöke is. 


Szép házak

 

Számos lakberendezési magazinban jelentek meg munkáink: Szép Házak, Otthon magazin, Gerendaházak, Veranda, Otthonok és kertek.  Már négyszer alkalommal is megkértek minket, hogy szakcikket írjunk kandalló témakörben a Szép házak magazinban, amire nagyon büszkék vagyunk.